Αρχική Σελίδα

Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ο άσσος Headwear Guangzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, που βρίσκεται στην πόλη Renhe, περιοχή Baiyun, Guangzhou, είναι στενός στο διεθνή αερολιμένα Guangzhou baiyun, έξοδος οδών ταχείας κυκλοφορίας βόρειων χωριών βόρειων δεύτερη δαχτυλιδιών, γραμμή 3 μετρό guangzhou και η έξοδος σταθμών, η κυκλοφορία είναι πολύ κατάλληλη. Η επιχείρηση έχει 350 υπαλλήλους που είναι ειδικευμένοι στην τεχνολογία και έξοχοι στη χειροτεχνία, και έχει συσσωρεύσει 10-20 έτη εμπειρίας στις πωλήσεις κύριας επιχείρησης, τη διαχείριση και τον έλεγχο παραγωγής, την ανώτερη τεχνική καθοδήγηση, τον ανώτερο προγραμματισμό κεντητικής και τη διοικητική επαγγελματική τεχνική ομάδα. Είναι ένα παραγωγή-προσανατολισμένη σχέδιο, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης.

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η επιχείρηση στρέφεται και ειδικεύεται στην παραγωγή των αρίστης ποιότητας καπέλων του μπέιζμπολ, των καπέλων ψαράδων, των καπέλων γκολφ, των αθλητικών καπέλων, των περιστασιακών καπέλων, των καπέλων μόδας των γυναικών, των δημοφιλών καπέλων χιπ-χοπ λογότυπων, των μασκών ματιών, κ.λπ., που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των υφασμάτων, όπως η κάρτα βαμβακιού, μαλλί, χημικά υλικά ινών, PU, υλικά πλέγματος, ελαστικά υλικά και ούτω καθεξής. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε το πλεκτό καπέλο, το διαμορφωμένο καπέλο, το καπέλο αχύρου, πλεκτό headband, την πλεκτή φρουρά καρπών και άλλα προϊόντα. Έχει την ισχυρή ανάπτυξη, η δυνατότητα κατασκευής παραγωγής, από την ανάπτυξη πρώτης ύλης, σύμφωνα με την αδιαβροχοποίηση διαγραμμάτων, την υλική αγορά, η κοπή, η κεντητική, η παραγωγή, η εξαγωγή εκπαιδεύει και ούτω καθεξής την υπηρεσία τραίνων, υπερέχει στην κεντητική υψηλής ακρίβειας, η εκτύπωση, η εξάχνωση, η καυτή σφράγιση, φυτεύει το μαλλί, το κεφάλαιο υλικού, το ακρυλικό κεφάλαιο, κάθε είδος ειδικών πλυσιμάτων το νερό και ούτω καθεξής η σύνθετη τέχνη.

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Άσσος Headwear Guangzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕΆσσος Headwear Guangzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ


Ο προκάτοχος της επιχείρησης είναι ένα μικρό εργαστήριο, μετά από τα έτη συσσώρευσης, όλο και περισσότεροι πελάτες με τη συνεργασία μας. Έτσι το μέγεθος της επιχείρησης παίρνει μεγαλύτερο. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περίπου 350 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του επιχειρησιακού προσωπικού και των εργαζομένων.

 

Εμμένοντας στο «πελάτη πρώτα, η ειλικρινής αφιέρωση» επιχειρησιακοί σκοποί και «η ποιότητα είναι ζωή, η ποιότητα είναι πνεύμα οι καλύτεροι πωλητές» της επιχείρησης, η επιχείρηση σύμφωνα με την παραγωγή διεθνών προτύπων και ένα περιεκτικό διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης εισαγωγών ISO9001, αυστηρά το ποιοτικό πέρασμα, εμμένει στην εξανθρωπισμένη διοικητική ιδέα, ο άσσος headwear όλοι θα πρέπει να βάλει τους πελάτες κατά πρώτο λόγο, η τελειότητα εργασίας παραγωγής, να δώσουν προσοχή στο υλικό είναι ανθεκτική και η άνετη, σοβαρή συνειδητοποίηση υπηρεσιών, ακριβής διαχείριση, υπερβαίνει συνεχώς τις προσδοκίες πελατών, έχει γίνει η βιομηχανία της περιοχής πιό σεβαστής και που εκτιμάται.

 

Οι προσπάθειες θα πληρώσουν μακριά. Η επιχείρηση ACE είναι ο οριζόμενος κατασκευαστής διάφορων γνωστών εσωτερικών και ξένων εμπορικών σημάτων, όπως MLB (αμερικανική ένωση μπέιζ-μπώλ, Νέα Υόρκη, Λα και άλλες ομάδες), FILA &DESCENTE (το υπο--εμπορικό σήμα υψηλών σημείων της ομάδας ANTA), το ΔΙΑΜΆΝΤΙ, το εμπορικό σήμα Bridgestone γκολφ, Dunlop, Orchirley, πέντε συν, Trendiano, UR, και πολλά εσωτερικά αστέρια WANG Feng, το εσωτερικό και ξένο διάφορο δημοφιλές λογότυπο κ.λπ. ως ΝΑΡΚΩΤΙΚΈΣ ΟΥΣΊΕΣ, HeartMadeFactory, HBA, το LastKing, FlatFitty, εμπορικό σήμα ένδυσης των παιδιών του Simpson, Bodying, όπως τα τοπ εμπορικά σήματα στη βιομηχανία, και όλα τα είδη εσωτερικών προγραμμάτων TV, περιοδικά και μέσα, όπως ο ανώμαλος χώρος, ακραία πρόκληση, που τρέχει το άτομο, και μέσω από στόμα σε στόμα βαθμιαία κερδίστε περισσότερη αναγνώριση εμπορικών σημάτων και βιομηχανίας.

 

Κίνα Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ACE

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 13500000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Location: China ( Mainland )

Primary service: OEM&ODM